Bokningsvillkor

Bokningsvillkor

Att genomföra ett köp av entrébiljetter och årskort via Vildrikets webbplats

Entrébiljett

Vid köp av entrébiljett skickas en bekräftelse till den e-postadress du angivit. Bekräftelsen är din entrébiljett till Vildriket och visas upp vid inträde. Du behöver inte skriva ut bekräftelsen, det går bra att visa den i telefonen.

Årskort

Vid köp av årskort skickas en bekräftelse till den e-postadress du angivit.
Årskorten är personliga och uppvisas vid varje besök.

Allmänna villkor

Vildriket tillämpar såväl Konsumentköpslagen som Distansavtalslagen. För att genomföra ett köp måste du vara myndig eller ha målsmans medgivande.

Beställning

Din beställning besvaras med en skriftlig bokningsbekräftelse via mail. Genomförd beställning är bindande och innebär att du godkänner våra köpvillkor efter att du tagit emot orderbekräftelsen.

Priser

Alla priser anges inklusive svensk moms i svenska kronor. Vildriket reserverar sig för momshöjningar och andra prisförändringar som vi inte kan råda över.

Betalning

Biljetter betalas i sin helhet vid beställning. Köpta biljetter återköps ej.

Leverans

Vid köp av entrébiljett: Efter genomfört köp skickas en bokningsbekräftelse till den e-postadress du angivit. Bokningsbekräftelsen är din entrébiljett till Vildriket.

Vid köp av årskort: Efter genomfört köp skickas en bokningsbekräftelse till den e-postadress du angivit. Om ni valt hemleverans skickas årskorten per post till angiven adress. Övriga kort finns att hämta i entrén till Vildriket.

Öppet Köp / Ångerrätt

Biljetter betalas i sin helhet vid beställning. Köpta biljetter återköps ej. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av biljetter.

Säkerhet

Vildriket behandlar personuppgifter enligt gällande personuppgiftslagstiftning. För mer information så kan du besöka vildriket.se/personuppgiftshantering/

Reservation

Vildriket reserverar sig mot felaktigheter i innehåll och priser.

Ansvarig förmedlare

Ansvarig förmedlare är Vildriket AB
Telefon: +46 651 411 25
Org nr: 556479-2785
E-post: info@vildriket.se
Kontor: Vallmovägen 49, 827 51 Järvsö