Järvsö

Året runt

Välkommen till Järvsö! Här finns upplevelser och aktiviteter att uppleva året om. Skidåkning för hela familjen i Järvsöbacken, liftburen downhill i världsklass hos Järvsö Bergscykel Park, familjevänlig cross country hos Cykla Järvsö och äventyret som väntar er i Vildriket, Nordens vildmarkscenter. Läs mer om fler aktiviteter och sevärdheter på jarvso.se

Järvsöbacken

Järvsöbacken

Vintersemester i Järvsöbacken med skidåkning för hela familjen i 20 nedfarter, med 8 liftar och 5 rullband. Läs mer och boka er nästa vintersemester på jarvsobacken.se.

Järvsö Bergscykel Park

Järvsö Bergscykel Park

Ta liften upp och cykla downhill ner. 22 leder i alla svårighetsgrader – från enklaste grönt till mer avancerade dubbelsvart. Läs mer och boka idag på jarvsobergscykelpark.se.

Cykla Järvsö

Cykla Järvsö

Ett nätverk av välbyggda och skyltade cross countryleder för dig att utforska! Från breda och släta nybörjarleder till mer utmanande och tekniska leder. Läs mer och boka idag på cyklajarvso.se.

Järvsöbacken

Järvstigen -Via Ferrata

Klätterstigen för barn och vuxna. Många har varit i Alperna och provat Via Ferrata. Nu behöver man inte åka till Alperna för att prova på denna härliga upplevelse. Det räcker med att du kommer hit till Järvsö för att gå vår klätterstig Järvstigen. Läs mer och boka här jarvstigen.se för en spännande upplevelse.

Järvsö Bergscykel Park

Sommar på Stenegård

Stenegård i Järvsö är ett av Hälsinglands mest välkända och omtyckta besöksmål. Här finns något att uppleva för både gammal som ung. Besökscentrum för Världsarvet Hälsingegårdar på Stenegård, café, barnaktiviteter, café och en vacker trädgård. Läs mer här om vad som händer i sommar .

Cykla Järvsö

Turridning

Upplev Järvsö från hästryggen. Sitt upp i sadeln och följ med på en turridning i den magiskt vackra hälsingeskogen både sommar som vinter. Passar så väl nybörjare som erfarna ryttare. Vi rider på islandshästar hos Per-Svensas året runt. Fint beläget mellan Ljusdal och Järvsö. Läs mer och boka turridning här: per-svensas.se

Järvsöbacken

Padel

Världens snabbaste växande sport, en perfekt familjeaktivitet. Spela padel i nybyggd aktivitetshall året om och under bar himmel under barmarkssäsongen. Järvsö Padel och Anders Pers Padel.

Järvsö Bergscykel Park

Längdskidor

Alldeles utanför oss finns 2,5 km långt spår för skate och klassisk åkning. Spåren går in i skogen och är preparerade med konstsnö vilket gör det möjligt att köra ända fram till påsk. Boka utrustning gör du här

Cykla Järvsö

Längdparadiset Harsa

Cirka 2 mil från Järvsö hittar du Harsa. Här brukar den första snön komma i oktober och ligga kvar en bit in i april. 80 km välpreparerade skidspår. Läs mer här och boka er utrustning på harsa.se