Varghotellet

Unikt boende med varg runt knuten

Varghotellet i Vildriket erbjuder ett unikt boende för dig som vill uppleva något alldeles speciellt. Från samtliga 5 hotellrum har du utsikt över varghägnet genom stora panoramafönster. Att sitta öga mot öga med en varg med endast en glasruta emellan är magiskt för både stora och små. Välkommen till Varghotellet, en upplevelse utöver det vanliga!

VÄLKOMMEN TILL VARGHOTELLET

Varghotellet ligger mitt i hjärtat av Järvsö, med den magiska hälsingeskogen som omger oss. Här bor du med utsikt över varghägnet och har även tillgång till parken nattetid. En unik upplevelse för stora som små och ett minne för livet!

Panoramafönster mot vargarna

Varghotellet är inrymt i en ombyggd gammal lada beläget inne i parken och varje hotellrum har stora panoramafönster som vetter ut mot varghägnet. Hotellens rum är i skandinavisk stil med ljusa träslag, rena linjer och vackra textilier. I varje rum finns en skön dubbelsäng där du sover gott samt badrum med dusch och toalett.

En trappa upp finns ett gemensamt sällskapsrum som samtliga gäster är välkomna att använda. Här finns kylskåp, micro och vattenkokare.

Panoramafönster
Vargbastu

Vargbastun

Precis intill Varghotellet ligger Vargbastun – En möjlighet till avslappning och spänning med vargarnas närvaro inpå bara skinnet.
Här kan ni njuta av den sprakande brasan och värmen i den vedeldade bastun samtidigt som ni har utsikt över varghägnet. Vargbastun erbjuder: 2 stora panoramafönster ut mot varghägnet, en vedeldad bastu, relaxhörn samt WC & dusch.

Bastun måste förbokas så passa gärna på att göra det samtidigt som du bokar din övernattning. Bastun går att boka följande tider mellan kl 16-18 eller 17-19, meddela i din bokning vilken tid du önskar.

Pris för 2 timmars bastu inkl. handdukar:
Boendegäster på Varghotellet 2150 kr

Djurparken

Tillgång till parken

Som gäst på Varghotellet har du tillgång till parken under hela din vistelse. Passa på att ta en promenad genom parken en stjärnklar natt eller i gryningen. Många av djuren är aktiva under natten så det brukar vara riktigt spännande! Att komma de vilda rovdjuren nära är en mäktig upplevelse för både stora och små och något man aldrig glömmer. Ta gärna med en ficklampa/pannlampa när det är som mörkast om året.

Frukost på bergshotellet

Frukost

För boendegäster på Varghotellet ingår en härlig frukostbuffé på Bergshotellets restaurang som ligger en kort promenad från Varghotellet.

Bergshotellet har öppet alla dagar och serverar även lunch och middag. För bordsbokning och öppettider se www.bergshotellet.se eller ring 0651-56 52 52.

Övrigt restaurangutbud här i Järvsö hittar du på jarvso.se/ata

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Tillgängligheten för dig som är rörelsehindrad är begränsad då det är trappor mellan våningarna samt för att ta sig ut i parken i direkt anslutning från hotellet. Det kan därför vara bra att ha en person som hjälper dig. Kontakta gärna oss i förväg så kan vi rådgöra innan besöket.

 

Vargladan

Vargladans historia

Förr i tiden stod “Jon-Persas lada” centralt i Järvsö,och användes bland annat som stall för kyrkans hästburna besökare. I början av 2000-talet inköptes ”Jon-Persas lada”, för att omvandlas till dagens Varghotell. Golvbrädor från den gamla ladan lever vidare som bord på Varghotellets festvåning.