Erbjudande på årskort 2024

Upplev årstidernas växlingar, Nordens vilda djur och upptäck hälsingeskogens alla sidor med ett årskort till vildmarken. Just nu får du 50% på våra årskort vid köp senast 31 december 2023. Så passa på att säkra årets bästa julklapp till både dig själv och alla du tycker om!

Köp årskort

Våra årskort är personliga och registreras med namn och födelsedatum. Alla köp genomförs därför online i webbshoppen. Efter köp får du ett värdebevis för varje kort till din e-postadress. Ska du ge bort årskort som julklapp är det dessa värdebevis du lägger under granen. Gåvomottagaren visar senare upp värdebeviset i vår entré för att hämta sitt årskort.

Årskort vuxen, från 13 år: 480 kr (ord pris 960 kr)
Årskort ungdom, 3-13 år: 240 kr (ord pris 480 kr)

Barn 0-3 år har alltid fri entré
Erbjudandet gäller köp senast 31 december.

Välkommen så ofta du vill, året runt!

Erbjudande årskort
En tunn linje

Ge bort ett årskort i present

Ett årskort är världens bästa present, om ni frågar oss. Köp ett eller flera årskort som gåva. Årskortet kommer som ett fint värdebevis som du kan ge bort.

Ge bort årskort som företagsgåva

Med ett årskort ger du företagets medarbetare fri tillgång till natur och motion. En present som faktiskt kommer till användning, och skänker glädje och återhämtning under ett helt års tid. Vill du köpa årskort som present till kollegor och anställda? Vildriket erbjuder dig och ditt företag en personlig kontakt för bästa möjliga service. Hör av dig till oss så hjälper vi dig vidare.

Kontakta oss på info@vildriket.se och märk mailet med ”Företagsgåva”